Till innehållet

Nu planeras för julmarknad i Kristinehamn

PRESSMEDDELANDE Efter förra årets uppehåll planeras det nu åter igen för en julmarknad i Kristinehamn, andra lördagen i december. Arrangemanget har varit väldigt populärt och uppskattat av både utställare och besökare sedan det startade 2016.

– Utställare har hört av sig under hela året och vill anmäla sig till julmarknaden, så det känns väldigt roligt att vi nu kan sätta igång med planeringen, säger Frida Persson, turism- och destinationsutvecklare, Kristinehamns kommun.

Julmarknaden i Kristinehamn har blivit känd för sin breda variation av försäljare och ett underhållande och stämningsfullt scenprogram. Här samlas försäljare av konst- och textilhantverk, blomarrangemang, ost- och charkprodukter, juldekorationer, honung och marmelader, ljusstakar, hemslöjd, ostkaka och sylt, hudvård, smycken, godis, kläder och mycket mer.

Som tidigare år är det tänkt att arrangemanget har ett program som tilltalar hela familjen med Tomten, musik- och showinslag. Nytt för året är att arrangemanget hålls i Kristinehamns Stadspark.

– Eftersom frågan om den framtida inriktningen för Gustafsvik herrgårdspark inte är avgjord ännu så provar vi att arrangera julmarknaden i Kristinehamns Stadspark detta år, säger Ulrika Ganterud Evermark, turistchef.

Det finns ett begränsat antal försäljningsplatser och utställare kan hitta mer information samt anmäla sitt intresse att delta på visitkristinehamn.se

Kontakt:

Frida Persson, turism- och destinationsutvecklare 0550 - 868 58

Ulrika Ganterud Evermark, turistchef 0550 – 882 39