Kontakt
Telefon: 0550-880 00 mån-tors 7.30-16.30, fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Martin Willén är vår nya kommundirektör

Den 16 september gjorde Martin sin första dag som ny kommundirektör i Kristinehamn. Här kan du läsa mer om vem han är. 

Vem är du?

Martin Willén, 43, bor i Lanna mellan Örebro och Karlskoga med min fru och våra tre söner. Jag är uppvuxen i Sala och har studerat till samhällsvetare på Örebro universitet. Jag är även scoutledare på fritiden.

Vad har du jobbat med innan? 

Närmast var jag kommundirektör i Lekebergs kommun. Innan det var jag biträdande stadsbyggnadschef i Örebro där jag bland annat var ansvarig för exploaterings- och etableringsfrämjande verksamhet (markförsäljning och marknadskommunikation i syfte att öka bostadsbyggande, investeringar och etablering av nya företag). Jag har även jobbat med administration, organisation och styrning i lite olika roller på Örebro universitet. 

Hur känns det att börja i Kristinehamn?

Det känns otroligt roligt att få komma till fina Kristinehamn! Att få jobbet som kommundirektör känns både kittlande och utmanande – precis så som det ska kännas att få ett nytt spännande uppdrag! 

Vilka utmaningar ser du med din nya tjänst?

Kristinehamn har så många kvalitéer och stor potential att vara den bästa kommunen för både nuvarande och framtida invånare. Och mitt intryck är att det finns väldigt många positiva idéer och förhoppningar om hur utvecklingen av platsen, den kommunala servicen och den kommunala organisationen kan leda dit. Som jag ser det så ligger utmaningarna i uppdraget att samla in idéerna, ta vara på ambitionerna och att organisera arbetet i kommunen så att vi faktiskt når fram dit vi vill.