Till innehållet

Kambiz Asadollahi klar som förvaltningschef för förvaltningen arbete, kompetens och välfärd

Under måndagen stod det klart att Kambiz Asadollahi blir förvaltningschef för den nya förvaltningen arbete, kompetens och välfärd. Kambiz arbetar just nu som verksamhetschef inom missbruksvården och har en lång erfarenhet från olika områden inom socialtjänsten. Han kliver på sitt nya uppdrag den 30 augusti.

– Kambiz har en stor bredd av värdefulla erfarenheter som är viktiga när vi startar en ny förvaltning. Det känns väldigt roligt att vi har hittat varandra och jag ser fram emot att han börjar sitt uppdrag som förvaltningschef och tar plats i kommunledningen, säger kommundirektör Martin Willén, och fortsätter:

– Vi hade flera bra kandidater och det fanns ett stort intresse för uppdraget. Det som fick det att landa på Kambiz var hans bredd av erfarenheter inom socialtjänst, vuxenutbildning och arbetsmarknadsfrågor i kombination med hans erfarenhet av förändringsledning. Nu skapar vi en ny förvaltning och då är det är viktigt att vi har med en person som är trygg i att leda i förändring.

”Sociala frågor ligger mig nära hjärtat”

Kambiz arbetar sedan många år tillbaka som verksamhetschef för ett privat bolag inom missbruksvården. Han ser fram emot att få starta hösten som förvaltningschef i Kristinehamns kommun.

– Sociala frågor ligger mig nära hjärtat. Jag tror verkligen på en organisation där alla resurser ligger under samma tak och där vi arbetar tillsammans med individens behov i centrum. Jag ser fram emot att komma på plats och träffa alla och tillsammans med cheferna utveckla verksamheterna, säger Kambiz Asadollahi.

I grunden är han beteendevetare och har under de senaste 25 åren jobbat med bland annat barn och ungdom, missbruksenheten, försörjningsstöd, integration och Komvux både inom privat och kommunal sektor. Just nu bor han i Stockholm men planerar i och med sitt nya uppdrag att flytta till Kristinehamn.

– Det ska bli kul att flytta till Värmland och jag ser fram emot att se vad Kristinehamn har att erbjuda, säger han.