Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-torsdag 7.30-16.30, Fredag 7.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Julmarknad på Gustafsvik

För fjärde året i rad anordnas den numera traditionella och mycket populära julmarknaden på Gustafsviksområdet. Lördagen den 14 december klockan 11-17 är det som gäller.

Bettina Johansson, Projektledare för årets arrangemang, berättar att det är drygt 70 utställare anmälda. Det är en bra blandning av utställare med värmländsk slöjd, mat och konsthantverk. 20 av utställarna kommer från Kristinehamn och de övriga främst från andra delar av Värmland. Det kommer att finnas ett café i den västra flygeln som i år drivs av Bageri Höghuset. Det kommer även att finnas andra utbud av ätbart i området. 

Digert program

Ett digert program planeras också för dagen, Kristinehamns Luciatåg kommer att sprida stämning med sin skönsång, en gycklarshow för hela familjen, Bro kammarkör uppträder, julpyssel för barnen, ett smakprov av Thepsis nyårsrevy bjuds det också på. Och självklart kommer Tomten vara på plats. Det kommer att gå gratis bussar både från centrum och resecentrum och som tidigare år är det fri entré. Christinehamns Ridklubb tar hand om parkeringen till en avgift av 20 kronor/bil.

Varmt välkomna!

Läs mer på Visit Kristinehamn