Till innehållet

Hur når jag fram till ett barn? - En föreläsning för viktiga vuxna

Hur gör jag när det är så svårt att nå fram till ett barn eller en ungdom? Varför lyssnar hen inte? Kristinehamns kommun har bjudit in psykologen och psykoterapeuten Maria Wiwe för att berätta mer om hur du kan tänka och vilka verktyg du kan använda för att lyckas.

Varför lyssnar hen inte? Jag försöker och försöker men når inte fram. Hur ska jag tänka när jag inte når fram? Hur kommer det sig att vissa är så svåra att nå? Är det bara kört nu?

Nej det är det inte. Det finns en enkel och tydlig förklaring. Psykologen och psykoterapeuten Maria Wiwe kommer att ge dig verktygen för att lyckas och hon utgår från mentaliserings- och anknytningsteroin, väldigt väl beforskade teorier som används flitigt runt om i världen.

När: 1 december klockan 18.00 - 19.30

Var: Hörsalen i Kristinehamns konferenscenter, KCC. Västerlånggatan 21, 681 31 Kristinehamn
Föreläsningen är kostnadsfri.

Målgrupp: 
Viktiga vuxna, föräldrar och personer som i sin yrkesroll möter barn och unga som behöver hjälp och stöd, till exempel vid psykisk ohälsa.

Anmälan: Du anmäler dig senast 26 november genom att följa länken nedan och fylla i vårt formulär. För anmälan gäller först till kvarn!

Anmälan till föreläsning den 1 december

Om föreläsaren:
Maria Wiwe
 är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, handledare, kursledare och föredragshållare. Hon undervisar kontinuerligt på Anna Freud National Centre for Children and Families i London och Karlstad universitet. Maria är aktuell med boken Vi måste prata om epistemisk tillit: mentalisering och pålitliga relationer och har tidigare skrivit boken Mentaliseringsbaserat arbete med familjer - Familjebehandling och reflekterande föräldraskap samt varit medförfattare till boken Mentalisering och psykisk ohälsa hos ungdomar.