Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-torsdag 7.30-16.30, Fredag 7.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Välkommen på Hälsomässa för seniorer 2019

Årets tema är digital delaktighet. På plats kan du bland annat lära sig mer om hur du kollar dina recept på digitala apotek, hur du använder BankID och Swish samt var du hittar kommunens olika e-tjänster och självservice. Pektanten Christina Ternström Frostegren inspirerar till en mer uppkopplad vardag!

Varför hälsomässa?

Kristinehamns kommun, Region Värmland och Capio Vårdcentral i Kristinehamn vill inspirera till ett aktivt liv. Mässan är ett samarbete med Länsstyrelsen i Värmland. Syftet med eftermiddagen är att sprida kunskap och inspiration om hur du själv kan påverka och forma din vardag, vad som har betydelse för din hälsa, tryggheten och trivseln.

NÄR? Onsdag den 16 oktober 2019, klockan 13-16.

VAR? KCC, Västerlånggatan 21 i Kristinehamn

MÅLGRUPP? Du som bor i Kristinehamns kommun och som har uppnått pensionsålder.

Utställare 

Mässan är en mötesplats för lokala företag, intresseorganisationer och andra som jobbar för en bättre hälsa i livet. Några som du får träffa under eftermiddagen är representanter från bankerna i Kristinehamn, vårdcentralerna och apoteken, Fixartjänst, Vårdgymnasiet, LivÅLust volontärverksamhet, HK-träningscenter och Folktandvården.

På plats finns också Christina Ternström Frostegren, även kallad Pektanten. På ett lättsamt och pedagogiskt sätt, i föreläsningsform, visar hon hur man blir vän med en smarttelefon och andra digitala hjälpmedel. Ta gärna med din dator, telefon eller surfplatta.

Lättare fika med kaffe och kaka kommer att finnas till försäljning.