Till innehållet

Bilder i Coronatid

Coronapandemin har förändrat många människors vardag under våren och sommaren. Nu öppnar Kristinehamns bildarkiv upp för att ta emot dina bilder av hur pandemin har förändrat just din vardag. Bilderna måste vara fotograferade av dig själv och du kan lämna in upp till tre bilder per gång.

Kristinehamns bildarkiv samlar in, dokumenterar och bevarar bilder av hur livet ser ut i Kristinehamns kommun. Vid händelser som skakar om hela samhället, som coronapandemin har gjort, är det extra viktigt för oss att få in bilder som skildrar hur samhället, vi människor och vår vardag påverkas. Bilderna bevaras för framtida generationer, för studier och forskningsändamål. Bilder från Bildarkivet förekommer i utställningar på Kristinehamns Historiska och Kristinehamns konstmuseum och kan även säljas för användning i till exempel rapporter, böcker, filmer eller i marknadsföringssyfte.

Klicka här för att komma till e-tjänsten där du kan lämna in dina bilder

Behandling av personuppgifter

De personuppgifter som lämnas registreras och behandlas för att underlätta administration, handläggning samt för statistiska ändamål. Mer information om hur kommunen hanterar personuppgifter hittar du på kristinehamn.se/personuppgifter.

Du kan även kontakta kulturnämndens dataskyddsombud via kommunens växel 0550-880 00.