Till innehållet

Besöksguiden - snart i din brevlåda

Nu lanseras besöksguiden "Livet i Kristinehamn" tillsammans med årets hemesterkampanj #lovekristinehamn. Med guiden följer också ett vykort som du kan skicka till någon du saknar. Har du tur så kanske just ditt hushåll är ett av 80 som får ett guldvykort!

Besöksguiden delas ut under valborgshelgen, 30/4-2/5, till alla 13 100 hushåll i Kristinehamns kommun tillsammans med ett vykort. 80 stycken av dessa är "guldvykort" som innehåller övernattningar på olika boenden i kommunen. Blir du en av dem som har turen att få ett guldvykort i brevlådan?

Årets besöksguide berättar om livet i Kristinehamn med stort fokus på frilufts- och naturupplevelser samt små och stora upptäckter i småstadslivet. Guiden inspirerar till att utforska Kristinehamn och ger konkreta förslag på spännande, mysiga och roliga utflykter och aktiviteter att hitta på under din hemester.

– Vi vill med hjälp av besöksguiden inspirera fler att hitta till fler platser i Kristinehamn. Vi vill också att kristinehamnarna delar med sig av sina favoritplatser och bjuder in vänner och bekanta när det är lämpligt att resa igen, säger Ulrika Ganterud Evermark, turistchef.

Broschyren finns också att hämta på Kristinehamns turistbyrå som kommer att öppna igen måndagen den 3 april. Ordinarie öppettider gäller, men tänk på att följa myndigheternas rekommendationer om att hålla avstånd och stanna hemma vid symptom.

Läs mer på visitkristinehamn

Besöksguiden 2021.png