Till innehållet

Besök Smaka på Värmland i helgen

Varmt välkommen till Smaka på Värmland den 24-25 september. Precis som förra året är matfestivalen utformad som en smakrunda där konsumenter får besöka utställare i deras lokaler eller kommuner. Smaka på Värmland 2022 är gratis för alla besökare.

I Kristinehamn deltar i år över 40 kreatörer på 13 olika platser. Det kommer precis som tidigare år bli en samlingspunkt i Kristinehamns stadspark där många utställare samlas på samma område.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna matintresserade besökare till en smakrik upplevelse i Kristinehamn, säger Linnea Palmqvist, Turist- och destinationsutvecklare på Kristinehamns kommun.

Läs mer om årets program och ta del av kartor och förteckning över utställare på Visit Kristinehamn. 

Om matfestivalen och smakrundan

Smaka på Värmland arrangeras av Nifa, Visit Värmland och Visit Kristinehamn som tillsammans arbetar för att hela Värmland ska vara en stark mat- och dryckesdestination. Matfestivalen som arrangeras för 12:e året i rad har kommit att bli ett av Sveriges mest populära matevenemang. Smakresan är ett attraktivt sätt för lokala producenter, gårdsbutiker, restauranger och andra verksamheter inom kategorin att visa upp och sälja sina mathanverk och livsmedelsprodukter.