Till innehållet

Barn har möjlighet att laga mat med stjärnkock

Den 24–25 september är det traditionsenligt dags för Smaka på Värmland. I Kristinehamn blir det bland annat en matfestival i Stadsparken. Barn under 12 år har då chans att delta på scenen och laga mat med stjärnkocken Paul Svensson.

Är du under 12 år och tycker om att laga mat? Ta då chansen att tävla om att få laga mat med mästerkocken Paul Svensson som har flera stora utmärkelser i bagaget. Paul syns ofta i TV-rutan där han lockar med förföriskt god matlagning.

Tävla om en plats på scenen

Paul kommer till Smaka på Värmland lördag den 24 september och programpunkten "Barn lagar mat med Paul Svensson" sker på scenen klockan 14.30-15.30. Fyra barn har chans att få delta och laga mat med Paul i Kristinehamns stadspark. Tävlingen går till så att de barn som tycker om att laga mat skickar in anmälan till turist@kristinehamn.se. Ange namn, telefonnummer, vilka fem favoriträtter som du helst lagar och din ålder.

Tävlingen pågår 26 aug till 9 sep. Vinnaren utses av Turismenheten Kristinehamn med motivering den 16 september. Varje tävlande kontaktas enskilt.

Erica Wessman_Paul Svensson.jpg

Foto: Erica Wessman