Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-fredag 7.30-12 och 13-16
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Anders Dahlén slutar som kommundirektör

Kommundirektören Anders Dahlén avslutar sitt förordnande på Kristinehamns kommun. Den nya politiska majoriteten (M, L, C, KD och MP) har gett kommunstyrelsens ordförande, Marie Oudin (M), i uppdrag att rekrytera en ny kommundirektör.

Ny mandatperiod ger möjligheter till en ny riktning. Sedan 1 november 2018 har Kristinehamns kommun dessutom ett nytt politiskt styre. Den blågröna majoriteten vill nu genomföra en ny inriktning på kommunens arbete och vill därför ha en ny kommundirektör.

"Vi behöver förnya oss"

– Att rekrytera en ny kommundirektör känns som ett naturligt första steg i vårt arbete att sätta nya mål för Kristinehamns kommun. Målet är att kunna erbjuda ännu bättre service till kommuninvånarna, och då behöver vi förnya oss. En överenskommelse har träffats med nuvarande kommundirektören Anders Dahlén. Den innebär att hans förordnande avslutas idag den 11 februari 2019, säger Marie Oudin.

Rekryteringsprocessen av ny kommundirektör påbörjas omgående. Från och med den 11 februari 2019 och framåt kommer Peter Eskebrink att gå in som tillförordnad kommundirektör.