Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-fredag 7.30-12 och 13-16
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Just nu söker vi...

I Kristinehamns kommun finns många spännande och utvecklande arbeten inom vitt skilda områden. Som arbetsgivare erbjuder vi dig meningsfulla och betydelsefulla arbetsuppgifter, där du dagligen möter Kristinehamns invånare.

Se våra lediga jobb

Vi använder rekryteringsverktyget Visma recruit för att möjliggöra en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess. Rekryteringsverktyget gör att vi kan ha en effektiv kommunikation med dig som söker en tjänst i kommunen. När du registrerar din ansökan i Visma recruit får och behandlar vi dina personuppgifter under rekryteringsprocessen. Vi ber dig vänligen att inte ange referenser i ditt personliga brev utan lämna referenser vid efterfrågan under eventuell intervju.

Visma recruit är en molntjänst som utvecklats av Visma. Det innebär att Vismas support, tekniker och deras underleverantörer har tillgång till dina personuppgifter som en del av driften av tjänsten. Underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt dataskyddsförordningen.

Kristinehamns kommun är registeransvarig för behandling av dina personuppgifter. Om du har ett Visma recruit-konto kan du via redigera profil radera, ladda upp och redigera den information som du har angett. Om du inte har ett Visma recruit-konto kan du kontakta personal@kristinehamn.se för att korrigera dina personuppgifter.

Lämnade personuppgifter kommer att vara tillgängliga för personalfunktionen och personer involverade i rekryteringen. Din ansökan raderas 24 månader efter avslutad rekrytering. Eventuella tester som genomförs under rekryteringen raderas 24 månader efter avslutad rekrytering om du inte har fått en anställning. Om du får en anställning i kommunen sparas din ansökan och eventuellt test i din personakt.

När du söker en tjänst inom kommunen blir din ansökan en allmän handling enligt offentlighetsprincipen, vilket innebär att din ansökan kan begäras ut. Om du har skyddade personuppgifter rekommenderar vi att du skickar in din ansökan på annat sätt, tex. via Skatteverkets postförmedling. Har du frågor eller funderingar kan du kontakta personalfunktionen via e-post personal@kristinehamn.se eller via kommunens telefonväxel 0550-880 00.

Kontaktuppgifter

HR-avdelningen
personal@kristinehamn.se

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".