Kontakt
Telefon: 0550-880 00 mån-tors 7.30-16.30, fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Årets medarbetare, ledare och team 2019

Vi tycker att det är viktigt att lyfta våra medarbetare, och en del i det arbetet är att lyfta goda exempel och uppmärksamma speciellt goda insatser som görs i vår organisation. Därför fick våra anställda för första gången under 2019 nominera årets medarbetare, ledare och team. 

Årets medarbetare – Anna Roos

I kategorin årets medarbetare kunde våra anställda nominera en kollega som inspirerat och bidragit med en god energi på sin arbetsplats. Årets medarbetare är en glädjespridare som uppmuntrar till delaktighet och skapar en trivsam arbetsplats. Årets medarbetare är bra på att ta egna initiativ och förmedlar sin kompetens vidare till andra.

Anna som jobbar som miljö- och hälsoskyddsinspektör på miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen fick följande vinnande nominering:

Anna är alltid positiv och försöker att se möjligheter, även i svåra situationer. Hon stöttar sina kollegor och en väldigt bra lagspelare som vill gruppens bästa. Hon är väldigt trevlig, kompetent och kunnig inom sitt område och arbetar med ett brinnande intresse för att göra livsmedels-Sverige lite säkrare!

Årets ledare – Maud Ståhl

I kategorin årets ledare kunde våra anställda nominera en ledare som med sitt engagemang motiverar sina medarbetare att arbeta mot samma mål. Årets ledare är en inspiratör i sitt sätt att leda och en förebild för sina kollegor. Årets ledare är trygg, tydlig, tillgänglig och arbetar på ett flexibelt och lösningsfokuserat sätt som skapar en positiv och hälsosam arbetsmiljö.

Maud som jobbar som enhetschef för distrikt- och sjuksköterskorna på Lyran. Hon fick följande vinnande nominering: 

Med sitt medmänskliga sätt ser hon alla sina anställda, ingen bortglömd, någonsin. Med sitt varma sätt känner man sig omhändertagen. Med sitt kunnande känner man sig trygg. Hennes ledarskap är tydligt och målinriktat, klara direktiv. Hon ser det långsiktiga, det som fungerar för alla parter. Ingen fundering är dum, dörren står alltid öppen. Problem är till för att lösas.

Årets team – City Norra hemtjänstgrupp

I kategorin årets team kunde våra anställda nominera en arbetsgrupp som genom gott samarbete och gemensam drivkraft har bidragit till goda resultat och varit delaktig i verksamhetens utveckling. Årets team har tillsammans tagit ett stort ansvar för helheten och därmed bidragit till arbetsgruppens framgång.

Årets team blev City Norra hemtjänstgrupp som fick följande vinnande nominering: 

Med hög kompetens och stort engagemang ger de våra kunder möjlighet till en bra vardag. Medarbetarnas förmåga att se, och stötta varandra som kollegor ska särskilt lyftas. När någon är svagare, drar en annan. Det är laget före jaget men alla kollegor uppmärksammas. Vikarier värderas högt och välkomnas in i gemenskapen. Alla vet att detta gör att arbetet flyter på bättre för både medarbetare och kund då. Man är stolt över att få vara med.

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".