Till innehållet

Vårprogrammet 2023

Välkommen till en vår fylld av kultur!

Kulturförvaltningen vill ge dig som kristinehamnare tillgång till spännande, roliga och tänkvärda upplevelser. I det här programmet hittar du de arrangemang som vi har planerat under vårterminen 2023. Här finns lite av varje, från bokklubb, barnvagnsvisning och barnteater till återbrukspyssel, föreläsningar, målarkurs och filmklubb. Du hittar också planerade utställningar på Kristinehamns konstmuseum och Kristinehamns Historiska museum. Varmt välkommen!

Bok- och skrivklubb- Första träffen den 6 februari!

Går du i högstadiet eller gymnasiet och tycker om att läsa och skriva? Gå med i bibliotekets bok- och skrivklubb för att träffa andra med samma intresse. Anmäl dig genom att mejla till linn.lundtoft@kristinehamn.se eller skicka ett sms till 0702451074. Vi träffas första gången 6/2 kl 17-18.

Läsklubb- Första träffen den 15 februari!

Gillar du att läsa böcker och prata med andra om vad du har läst? Vill du få boktips och testa roliga skrivövningar? Då är bibliotekets läsklubb något för dig! Du som är mellan 10 och 13 år kan anmäla dig. Anmäl dig till jill.omanakerberg@kristinehamn.se senast 14/2 eller kom på första träffen. Första träffen är den 15/2 kl. 14.30-16.00.

MAJ | PKU-dag på biblioteket

När skolan har PKU-dag har vi det också på biblioteket! Kom till bibblan och Pyssla, Klura och Umgås. Vi dukar upp med pyssel och klurigheter i samlingsrummet. Tid och datum 22 maj, kl. 10-19.

MAJ | Seniorhappening

Välkommen till Seniorhappening på Kristinehamns konstmuseum den 25 maj.

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".