Till innehållet
Bild för händelsen: Konsert: Åsa Jinder
20 jul

Konsert: Åsa Jinder

Nu kommer Åsa Jinder och Peter Nilsbo till Visnums-Kils kyrka söder om Kristinehamn med som konsert "Nu är det tid att leva!"

Folkkära Åsa Jinder är en av Sveriges mest välmeriterade artister. Få artister i dag har hennes rutin. Åsa har en alldeles unik utstrålning på scen, med sin avväpnande personlighet och vida musikalitet fångar hon publiken med både stor humor och allvar. Räkna med att bli berörd.
Musikaliteten, scennärvaron och inte minst folkligheten har gjort det möjligt för henne att fira hela 40 år som riksspelman.

Hon har förutom att åka land och rike runt på turné oxå sommarpratat, spelat på Nobelfesten, erhållit medalj av kungen och vunnit Eurovision Song Contest. Hon har förutom det verkat över hela världen i ett stort antal länder och framfört sina egna älskade sånger och melodier i svenska konserthus såväl som kyrkor och bygdegårdar.

Hennes stora konstnärskap är odiskutabelt. Både som artist, låtskrivare och författare.” – ÖP

Åsa Jinder är riksspelkvinna med stort R, prisbelönad en masse och mästare på nyckelharpa. Faktum är dessutom att karriären går ganska exakt fyra decennier tillbaka i tiden. Att hävda att hon är en institution i svenskt musikliv är således ett understatement.” – Skånska Dagbladet

OBS! Endast förköp! Biljetter kan köpas på pastorsexpeditionen, Minervabokhandeln och Ica Nära i Nybble.
Pris: 200:- vuxen,100:- för student och barn gratis

MTA Production- mtaprod.se

Tillfällen

2023-07-20, 18:00-23:59

Arrangörer

Länk till arrangör

Nya Kyrkogatan 1
68131 Kristinehamn

+46 550 879 00

Plats