Till innehållet
Bild för händelsen: Flamingokvintetten- The Farewell Tour
4 nov 2021

Flamingokvintetten- The Farewell Tour

Flamingkvintetten firar bandets 60-årsjubileum med en turné. En era börjar närma sig sitt slut, men någonstans har alla vägar en ände och med The Farewell Tour tackar de för sig bl.a. i Kristinehamn.

Eventinformation:

Bandet packar nu turnébussen en sista gång med alla sina samlade minnen från sina snart 200 succékonserter för slutsålda hus, och 60 år på scener runt om i landet. Nu ger de sig ut på ”The Farewell Tour”. I spetsen finns naturligtvis de två ursprungsmedlemmarna Hasse Carlsson, som fortfarande har sin ”guldstrupe” kvar trots att han fyller 75 år, och parhästen Dennis Janebrink, 73 år, lika ungdomligt glad och positiv som alltid. Med på turnén har de också Stefan Kardebratt (keyboard), som firar 15 år i bandet; Douglas Möller (gitarr), som hämtades från The Spotnicks 2008, samt trummisen och schlagerfestivaltextförfattaren Ulf Georgsson, som tog över trumstockarna 2013.

Någon kallade Flamingokvintetten för ”dansbandens Rolling Stones” – kanske för att de alltid gjort precis den musik de själva tyckt om. Det behöver inte nödvändigtvis gå att dansa till, det kan bli en ”kultlåt” ändå. Och efter 60 år av hits har bandet nu en diger låtkatalog som lätt svämmar över.

Avskedsturnén kommer bjuda på samlade anekdoter, minnen, det bästa från tidigare föreställningar och naturligtvis ett helt gäng grymma Flamingolåtar.

Åldersgräns 13 år. Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0550-88187
Längd: ca 2 timmar och 20 minuter inklusive paus. Fika finns att köpa i paus.

Gör ditt besök till en helkväll! Christinateatern ligger mitt i centrum med promenadavstånd till flera av stadens populäraste restauranger och krogar. Perfekt för dig som vill äta något gott innan eller efter föreställningen. Här kan du läsa mer: https://bit.ly/3DkXVWt

Arrangör: European Concerts Scandinavia


Tillfällen

2022-05-07, 19:30-23:59

Biljettinformation

Länk till bokning

Sittplats inkl. serviceavgift 485 kr.

Arrangörer

Länk till arrangör

Plats

En teater på Kungsgatan i Kristinehamn. https://www.facebook.com/Christinateatern