Till innehållet
Bild för händelsen: Diggiloo-turnén 20 år!
11 aug

Diggiloo-turnén 20 år!

Sveriges största sommarturné firar 20 års jubileum och kommer till stadsparken i Kristinehamn.

2023 blir ett stort jubileumskalas och det kommer vara mycket överraskningar på scenen men såklart kommer mycket vara som vanligt med hits, humor och en härlig gemenskap bland alla deltagare!
Årets artister är: Nike Sellmar, John Lundvik, Daniel Norberg, Liamoo, Maria Sur, Di Leva, Jessica Andersson, Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt, Anne-Lie Rydé och Bruno Mitsogiannis. Alla backas dessutom upp av musiker och kör av absolut toppklass. 

Diggiloo är så mycket mer än bara musik! Som vanligt har de med en egen Diggiloo-restaurang. I restaurangområdet serveras det dessutom öl, vin och alkoholfria drycker. Vill du bara ha något litet så finns det godis, läsk, kaffe, kakor och korv m.m. i våra kiosker som är utspridda på området. Det finns även en souvenirshop där du hittar utvalda Diggiloo-produkter såsom showprogram, filt, ponchos, och öronproppar.

Insläpp på området 17:00 och showen startar 19:00.

Tillfällen

2023-08-11, 19:00-23:59

Biljettinformation

Länk till bokning

Sektion A 895 kr. NUMRERAD SITTPLATS INKL. FILT & PROGRAM- Njut av sommarsveriges soligaste show från de bästa platserna där du sitter med en fantastisk uppsikt över scen. I priset ingår, förutom de bästa platserna, även en härlig Diggiloo-filt och vår fullspäckade programbok där du kan läsa spännande reportage. Helt enkelt de perfekta platserna för den ultimata Diggiloo-upplevelsen!

Sektion A 695 kr. NUMRERAD SITTPLATS INKL. FILT- Vill du också känna dig som en i gänget? Då är dessa platser det självklara valet! Här sitter du på parketten, antingen längre fram mitt i händelsernas centrum med en fantastisk ljud- och ljusupplevelse, eller lite längre bak med härlig uppsikt över både scenen och vår storbildsskärm. Utöver de fina platserna får du en Diggiloo-filt som hjälper dig hålla värmen även när solen gått ner. Bara luta dig tillbaka, känn stämningen byggas upp runt dig och njut av showen.

Sektion B 525 kr. NUMRERAD SITTPLATS- På dessa platser får du uppleva showen på lite längre avstånd, men fortfarande på numrerad sittplats med en utmärkt översikt över scenen och fina närbilder på vår storbildsskärm - allt till ett mycket förmånligt pris. Toppenplatser för dig som vill få njuta av allt som händer i den fullspäckade showen!

Sittplats i det gröna 495 kr. MEDTAG EGEN STOL- Lite längre från scenen och storbildsskärmen, med en något lägre ljudnivå och mer plats att röra sig på är den här kategorin perfekt för hela familjen som kanske vill njuta av en picknick i gröngräset innan eller under showen. Här får du dessutom ta med två barn tom 14 år på varje vuxens biljett helt gratis! Med närhet till både hoppborgar och servering blir det en helkväll som heter duga. Bara ta med dig filten, brassestolarna eller något annat skönt att sitta på och känn dig som hemma i vårt stora grönområde - så fixar vi resten!

Arrangörer

Länk till arrangör

Norra Allég. 5
41301 Göteborg

Plats