Till innehållet
Bild för händelsen: När dikt möter konst - workshop för barn
3 nov

När dikt möter konst - workshop för barn

Höstlovsaktivitet för barn i åldrarna 7-12 år, föranmälan till Kristinehamns konstmuseum.

Välkommen till en spännande workshop med Sasha Bergdahl Larsson. Om du någonsin funderat på hur ord och bilder kan smälta samman för att skapa något alldeles extra, är detta den perfekta möjligheten att lära sig mer. 

I workshopen kommer du att lära dig mer om till begreppet "asemisk skrift" - en magisk och nästan förtrollande form av uttryck. Föreställ dig en värld där ordens betydelse suddas ut och lämnas över till dina penseldrag och linjer och formar nya mönster och meningar. Genom praktiska övningar kommer du själv att prova att skapa asemisk skrift och upptäcka hur detta kan förvandla ditt konstnärliga uttryck. 

Välkommen till en workshop där du kan blanda ditt hjärta med ditt sinne och låta ditt konstnärliga uttryck blomstra i asemisk skriften förtrollande värld. Inga förkunskaper krävs. Anmälan senast den 1 november till Kristinehamns konstmuseum.

Tillfällen

2023-11-03, 13:00-15:00

Biljettinformation

Det är gratis att medverka men föranmälan till Kristinehamns konstmuseum innan den 1 november på infokonstmuseum@kristinehamn.se eller 0550-882 00.

Arrangörer

Länk till arrangör

Dr Enwalls väg 13C
68184 Kristinehamn

+46 550 882 00

Plats

En gammal panncentral i stadsdelen Marieberg. Huset är i tegel och har ljusa härliga lokaler.

Tillgänglig parkeringsplats

Tillgänglig toalett

Tillgängligt för rullstolsburen

Övrigt

Audioguide för den som vill läsa och lyssna på verken i en aktuell utställning.

Övrigt

Gratis Wifi