Telefon: 0550-880 00 mån-fre 07.30-16 (lunchstängt 12-13)
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Synpunkter och klagomål, stöd och omsorg

Vi vill ständigt förbättra vår verksamhet. Klagomålmål och synpunkter är därför värdefulla för att få kunskap om var i vår verksamhet det finns fel och brister. Det ger oss möjlighet att rätta till och förbättra. Här kan du lämna synpunkt direkt via vår e-tjänst:

Du kan även lämna din synpunkt via vår blankett för beröm och klagomål. Du kan även få blanketten av vår personal eller genom att ringa ansvarig för klagomålshantering direkt på telefon 0550–885 35.

Överklagan

Tillsynsteam

Vårt tillsynsteam består av medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) och tillsynsansvarig för social omsorg (TÖS). Ytterligare tillsynsfunktion finns för arbetsmiljölagens verksamhetsområde.

Direktkontakt via telefon kan tas med tillsynsteamet:

• Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) Elisabeth Larsson
  • Tillsynsansvarig för social omsorg (TÖS) Anette Österberg

Anette Österberg - tillsynsansvarig för social omsorg (TÖS)
Anette.Osterberg@kristinehamn.se

0550-885 35

Elisabeth Almén Larsson - medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS)
Elisabeth.AlmenLarsson@Kristinehamn.se

0550-884 34

Tack! Om du vill skriva en kommentar kan du göra det här. Tryck annars bara på "Skicka".