Kontakt
Telefon: 0550-880 00 måndag-fredag 7.30-12 och 13-16
Mejl: kommunen@kristinehamn.se
Besöksadress: Kungsgatan 30
Tyck till
Anmäl fel
Gör en felanmälan
Felanmäl saker som inte fungerar eller är trasiga i kommunens utemiljö.

Aktuellt

Toaletterna på Alvön städade

Nu är dassen städade och tunnorna borta på Alvön. Vi vill ge en stor eloge till den frivillige från Kristinehamns motorbåtsklubb som ställde upp och städade toaletterna. Även till Skärgårdstjänst som agerade snabbt och hämtade de kvarglömda tunnorna. 

Kultur och fritid

Miljösatsning vid Gustavsvik

26 100 ädellövträd ska planteras i Gustavsviksskogen. Framför allt handlar det om ek som planta för planta ska sättas på över 9 hektar.
– Det här är en riktigt långsiktig satsning och början på en hundraårig miljöhistoria, säger Mikael Olsson, skogsförvaltare på Kristinehamns kommun.

Kultur och fritid

Inget glas hittat vid Skymningens badplats

Under fredagskvällen dök Karlskoga sportdykarklubb efter vassa föremål vid Skymningen. Inget glas kunde hittas på badplatsens botten, däremot fann man trasiga musslor och vassa stenar. Dykarna plockade upp det de hittade, men eftersom det är naturliga material som kan spolas dit vill vi tipsa om att använda badskor. 

Kultur och fritid

Frågor och svar

Vi har tre återvinningscentraler i kommunen.

Strandmossen har öppet helgfria dagar:

Måndag 7-16
Tisdag 7-16
Onsdag 7-18
Torsdag 7-16
Fredag 7-16
Lördag 9-14
Söndag stängt

Björneborgs återvinningscentral har öppet helgfria dagar:

Måndag 14 – 19
Torsdag 14-19
Övriga dagar stängt

Den mobila återvinningscentralen i Bäckhammar och Rudskoga har öppet helgfria dagar:

Bäckhammar Albacksvägen
Tisdagar klockan 14-19

Rudskoga Undersbol
Onsdagar klockan 14-19

Övriga dagar stängt.

Du som önskar en förändring av skogens tillstånd eller vill ha ett träd fällt kan lämna ditt önskemål via kommunens felanmälan. Det är kommunens skogsförvaltare som bedömer hur trädet ska hanteras. Inkomna önskemål handläggs löpande, men själva arbetet utförs från september till mars. Vi är restriktiva med att fälla friska träd. 

Läs mer om Trädfällning och röjning

Du kan välja att registrera din mätarställning på två sätt. I första hand registrerar du mätarställningen via vår självservicetjänst. För att logga in behöver du ditt kundnummer som står angivet på din faktura och ditt personnummer eller organisationsnummer.

I andra hand registrerar du mätarställningen genom att kontakta Kund- Marknad VA på telefon 0550-881 09. Självklart är du också välkommen att kontakta oss om du har frågor eller problem med att läsa av din mätarställning.

Du kan läsa mer på sidan Lämna vattenmätarställning.