Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Sportlov i sikte!

Sportlovet ligger som vanligt under vecka 9 - i år mellan den 22 februari och 2 mars. Här på kristinehamn.se kan du ladda ner årets sportlovsprogram!

Sportlovet bjuder på massor av aktiviteter allt från allmänhetens åkning i ishallen till scrapbooking, sagostund, ridning och gratis buss till Sannabadet från flera platser. Klicka in på vinterlovsprogrammet och kolla vad som passar just dig, dina vänner och familj.

Håll tummarna för solsken och mer snö!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • tors, 2015-07-02

  Onsdag 8 juli kl 18 målar vi kroki med Maud Sandström.

 • tors, 2015-07-02

  Nu är det nära – tisdag den 7 juli anländer Ostindiefararen Götheborg till Kristinehamn. Med pompa och ståt tas hon emot vid 13-tiden och från 14.30 är allmänheten välkomna att gå ombord på världens största seglande träskepp.

 • tis, 2015-06-16

  Premiärtagning av kommunens badvatten är gjord och alla badplatser hade tjänligt vatten, det vill säga godkänt badvatten. Medeltemperaturen ligger på 14,8 grader ... Fritt fram att bada alltså!

 • tis, 2015-05-12

  Den 16 maj drar Picassosommar igång med vernissage för utställningen ”Picasso, Nesjar, Jacqueline” och därefter blir det firande hela sommaren med ett stort jubileumsfirande ute vid skulpturen den 27 juni. Kommun, näringsliv, föreningar och turistnäring - alla samarbetar för att ge besökarna en upplevelse över det vanliga!