Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Sportlov i sikte!

Sportlovet ligger som vanligt under vecka 9 - i år mellan den 22 februari och 2 mars. Här på kristinehamn.se kan du ladda ner årets sportlovsprogram!

Sportlovet bjuder på massor av aktiviteter allt från allmänhetens åkning i ishallen till scrapbooking, sagostund, ridning och gratis buss till Sannabadet från flera platser. Klicka in på vinterlovsprogrammet och kolla vad som passar just dig, dina vänner och familj.

Håll tummarna för solsken och mer snö!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • ons, 2016-07-27

  Välkommen till en heldag med möten och upplevelser för alla åldrar. "Hästar och Maskiner till Nytta och Nöje" är årets specialtema. Teknikdagen är en bred familjedag med nostalgi och nyheter.

 • mån, 2016-07-11

  Välkommen till en dag full av aktiviteter. Det blir scenframträdanden med bland andra Özz Nûjen, Lotta Gröning, Tarabband och Tullamore brothers, utställningar, mat från olika kulturer, försäljning och barnaktiviteter.

 • fre, 2016-07-01

  Den 6 augusti öppnar Gustafsvik för allmänheten. Kristinehamns kommun bjuder besökarna på kaffe, kaka och saft samt arrangerar guidade turer av området. Det blir även musikunderhållning och lokala smakupplevelser.

 • ons, 2016-06-08

  I sommar har Ernst Kirchsteiger hittat sitt drömhus i Kristinehamn. "Jag måste bli förälskad i en plats för att kunna renovera det fullt ut och det blev jag med det här huset", säger han om Gustafsvik.