Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Sportlov i sikte!

Sportlovet ligger som vanligt under vecka 9 - i år mellan den 22 februari och 2 mars. Här på kristinehamn.se kan du ladda ner årets sportlovsprogram!

Sportlovet bjuder på massor av aktiviteter allt från allmänhetens åkning i ishallen till scrapbooking, sagostund, ridning och gratis buss till Sannabadet från flera platser. Klicka in på vinterlovsprogrammet och kolla vad som passar just dig, dina vänner och familj.

Håll tummarna för solsken och mer snö!

Alla nyheter - Kultur & fritid

  • ons, 2014-08-27

    Vad har en av Sveriges bästa fågelfotografer – Brutus Östling, mannen som är ”cool som en swimmingpool” – Svante Thuresson och Katten Findus gemensamt? Jo, de medverkar alla på Kulturkalaset i Kristinehamn 2014! Invigning sker fredagen den 12 september och pågår t.o.m. söndagen den 21 september. Det blir musik, teater, dans och konst mm. Här finns det något för alla smaker!

  • tis, 2014-08-26

    Nu blir det enklare och smidigare att låna böcker! Den 25 aug gick Kristinehamns bibliotek med i Bibliotek Värmlands katalogsamarbete och är nu en del av Bibliotek Värmland, en samverkan mellan alla kommunbibliotek i Värmland.

  • tis, 2014-08-26

    Helgen 30-31 augusti avslutar vi sommarens fantastiska utställning tillsammans med Lars Wallin.