Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Sportlov i sikte!

Sportlovet ligger som vanligt under vecka 9 - i år mellan den 22 februari och 2 mars. Här på kristinehamn.se kan du ladda ner årets sportlovsprogram!

Sportlovet bjuder på massor av aktiviteter allt från allmänhetens åkning i ishallen till scrapbooking, sagostund, ridning och gratis buss till Sannabadet från flera platser. Klicka in på vinterlovsprogrammet och kolla vad som passar just dig, dina vänner och familj.

Håll tummarna för solsken och mer snö!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • ons, 2016-08-24

  Under september månad kommer Sannavallen friidrottsarena att vara öppen för allmänheten på lördagar mellan kl. 09:00-16:00. Detta görs på försök och kommer sedan att utvärderas.

 • tors, 2016-08-18

  Den 27 augusti firas Raoul Wallenbergs dag, Sveriges nationella dag för civilkurage och medmänsklighet. Syftet är att belysa och diskutera aktuella frågor som rör mänskliga rättigheter, vikten av personligt ansvar och möjligheten för en enskild människa att göra skillnad.

 • ons, 2016-08-17

  Nu är markarbetet för Kristinehamns första utegym i full gång. Arbetet kommer att fortgå under augusti och ambitionen är att det ska färdigställas under september.

 • ons, 2016-08-10

  Lördagen den 3 september kl 14 inviger vi tre upprustade vandringsleder i naturreservatet Nötön-Åråsviken i Visnums-Kil. Landshövding Kenneth Johansson kommer, kommer du?

 • mån, 2016-07-11

  Musik, utställningar, mat från olika kulturer och aktiviteter för barn. På scen står bland andra Özz Nûjen, Lotta Gröning, Tarabband och Tullamore brothers.

 • ons, 2016-06-08

  I sommar har Ernst Kirchsteiger hittat sitt drömhus i Kristinehamn. "Jag måste bli förälskad i en plats för att kunna renovera det fullt ut och det blev jag med det här huset", säger han om Gustafsvik.