Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Sportlov i sikte!

Sportlovet ligger som vanligt under vecka 9 - i år mellan den 22 februari och 2 mars. Här på kristinehamn.se kan du ladda ner årets sportlovsprogram!

Sportlovet bjuder på massor av aktiviteter allt från allmänhetens åkning i ishallen till scrapbooking, sagostund, ridning och gratis buss till Sannabadet från flera platser. Klicka in på vinterlovsprogrammet och kolla vad som passar just dig, dina vänner och familj.

Håll tummarna för solsken och mer snö!

Alla nyheter - Turism, kultur & fritid

 • ons, 2014-04-16

  Kristinehamnsbröderna Tommy och Jan Gustafsson blir de nya entreprenörerna att driva Kristinehamns gästhamn. Den officiella öppningen planeras till den 1 juni. 

 • tis, 2014-04-15

  Äntligen är våren här! Passa på att njuta av skog och mark – och kolla gärna in våra tips på nya och gamla naturområden i och omkring Kristinehamn!

 • mån, 2014-04-14

  Fram till söndag 27 april finns chansen att se utställningen WORK - Samlingen möter publiken, utställningen där besökarna själva har fått gjort sina tolkningar av verk från museets samling. Besökarnas alster har sedan satts upp bredvid orginalverken och på så vis har utställningen hela tiden ändrat utseende.

 • tors, 2014-04-10

  På onsdag, torsdag och fredag under påsklovet har vi skapande verksamhet för alla barn på Kristinehamns konstmuseum. Vi börjar med en kort guidad visning av utställningen WORK. Sedan får ni skapa tillsammans med personal från konstmuseet i utställningshallen eller i vår konstverkstad, Konstasken. 

 • fre, 2014-04-04

  Har er förening tankar om hur ni ytterligare kan öka barns och ungdomars möjlighet till en aktiv fritid i Kristinehamn? Om ni har idéerna kan Kristinehamns kommun hjälpa till med finansiering!

 • fre, 2014-04-04
 • ons, 2014-04-02

  Vårmarknad, påskparad och premiärvisning av Club Zebra-filmen. Det är bara en del av allt som händer i Kristinehamns kommun under april månad. Håll dig uppdaterad genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!