Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Sportlov i sikte!

Sportlovet ligger som vanligt under vecka 9 - i år mellan den 22 februari och 2 mars. Här på kristinehamn.se kan du ladda ner årets sportlovsprogram!

Sportlovet bjuder på massor av aktiviteter allt från allmänhetens åkning i ishallen till scrapbooking, sagostund, ridning och gratis buss till Sannabadet från flera platser. Klicka in på vinterlovsprogrammet och kolla vad som passar just dig, dina vänner och familj.

Håll tummarna för solsken och mer snö!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • fre, 2016-07-01

  Den 6 augusti öppnar Gustafsvik för allmänheten. Kristinehamns kommun bjuder besökarna på kaffe, kaka och saft samt arrangerar guidade turer av området. Det blir även musikunderhållning och lokala smakupplevelser.

 • fre, 2016-07-01

  Vill du lära dig skapa mönster?

 • tors, 2016-06-30

  Torsdag 30 kl 13.00 invigdes Charlotte Gyllenhammars skulptur Traum på Södra Torget.

 • ons, 2016-06-08

  I sommar har Ernst Kirchsteiger hittat sitt drömhus i Kristinehamn. "Jag måste bli förälskad i en plats för att kunna renovera det fullt ut och det blev jag med det här huset", säger han om Gustafsvik.

 • tis, 2016-05-10

  I strålande solsken njöt ett flertal besökare av snittar och dryck på Wahlundsgårdens bakgård den 9 maj. Invigningen av Bildarkivets sommarutställning ”Värmland och Kristinehamn i bilder från andra världskriget” sammanföll med EU-dagen och båda firades bland annat med tal av Kommunfullmäktiges 2:e vice ordförande Lars Andersson.

 • tis, 2016-05-10

  Under Kristihimmelsfärdshelgen besöktes Kristinehamn av över tusen husbilsåkare under fyra dagar. Besöket var otroligt lyckat med trivsel, aktiviteter och ökad handel. Kristinehamns kommun vill nu tacka husbilsägarna för det fina skick de lämnade Sannaområdet i.