Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Sportlov i sikte!

Sportlovet ligger som vanligt under vecka 9 - i år mellan den 22 februari och 2 mars. Här på kristinehamn.se kan du ladda ner årets sportlovsprogram!

Sportlovet bjuder på massor av aktiviteter allt från allmänhetens åkning i ishallen till scrapbooking, sagostund, ridning och gratis buss till Sannabadet från flera platser. Klicka in på vinterlovsprogrammet och kolla vad som passar just dig, dina vänner och familj.

Håll tummarna för solsken och mer snö!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • ons, 2016-10-19

  För att ytterligare stärka arbetet med mångfald i föreningar och bidra till integration och inkludering i samhället, så finns nu en föreningsutvecklare med inriktning integration på Kristinehamns kommun.

 • tors, 2016-10-06

  Sugen på att åka skridskor? Från och med nu öppnar vi Björkhallen för allmänhetens åkning fyra dagar i veckan. Välkommen!

 • mån, 2016-10-03

  Nu är sammanlänkningen mellan de båda spårsystemen A9 och Björkvallen klar. Den nya förbindelseleden (orange markering) mäter drygt 10 km.

 • fre, 2016-09-30

  Missade du visningen  av den flygel på Gustafsvik som Ernst Kirschsteiger har renoverat? Det finns nu ytterligare tillfällen att besöka området och kika in i flygeln. 

 • tis, 2016-09-27

  Kristinehamns kommun delar varje år ut ett kulturstipendium och fyra ungdomsstipendier. Sista ansökningsdag är 11 november.

 • mån, 2016-09-12

  Nu kan föreningar och besökare i Björkhallen, Brogårdshallen och Södermalmshallen koppla upp sig mot kommunens trådlösa nätverk "brosurf". Inom kort kommer det även att bli tillgängligt i Stenstalidshallen.