Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Sportlov i sikte!

Sportlovet ligger som vanligt under vecka 9 - i år mellan den 22 februari och 2 mars. Här på kristinehamn.se kan du ladda ner årets sportlovsprogram!

Sportlovet bjuder på massor av aktiviteter allt från allmänhetens åkning i ishallen till scrapbooking, sagostund, ridning och gratis buss till Sannabadet från flera platser. Klicka in på vinterlovsprogrammet och kolla vad som passar just dig, dina vänner och familj.

Håll tummarna för solsken och mer snö!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • fre, 2015-03-20

  I juli gör segelskeppet Ostindiefararen Götheborg en turné i Vänern. Det stora träskeppet kommer att besöka fem städer för att uppmärksamma innanhavet Vänern som besöksmål. Förutom Karlstad och Kristinehamn får även Lidköping, Vänersborg och Åmål äran att ta emot fartyget.

 • tors, 2015-03-12

  Idag presenteras Turistguiden 2015. Broschyren presenterar spännande event och arrangemang som händer i kommunen under året och kan hämtas på turisbyrån.

 • mån, 2015-03-09

  Har er förening tankar om hur ni ytterligare kan öka barns och ungdomars möjlighet till en aktiv fritid i Kristinehamn? Om ni har idéerna kan Kristinehamns kommun hjälpa till med finansiering!

 • tis, 2015-02-03

  I sommar är det 50 år sedan Picassos skulptur uppfördes i Kristinehamn. Skulpturen är Kristinehamns största ”kändis” och ska firas ordentligt. En rad olika aktiviteter och arrangemang håller på att planeras. Och ännu fler vill vi att det skall bli med din hjälp!

 • tis, 2015-01-20

  Har du bilder från Picassoudden?
  Bildarkivet, tillsammans med Kristinehamns konstmuseum, vill visa dina bilder från Picassoudden. Det kan vara allt från midsommarfirandet, födelsedagen, utflykten, festen osv.