Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Sportlov i sikte!

Sportlovet ligger som vanligt under vecka 9 - i år mellan den 22 februari och 2 mars. Här på kristinehamn.se kan du ladda ner årets sportlovsprogram!

Sportlovet bjuder på massor av aktiviteter allt från allmänhetens åkning i ishallen till scrapbooking, sagostund, ridning och gratis buss till Sannabadet från flera platser. Klicka in på vinterlovsprogrammet och kolla vad som passar just dig, dina vänner och familj.

Håll tummarna för solsken och mer snö!

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • mån, 2016-11-28

  Lördagen den 10 december öppnar Kristinehamns konstmuseum utställningen Maadtoe.

 • tors, 2016-11-24

  Sugen på att åka skridskor? Nu är Björkhallen öppen för allmänhetens åkning fyra dagar i veckan. Välkommen!

 • tors, 2016-11-10

  Just nu pågår inspelningen av Jul med Ernst vid Gustafsviks herrgård utanför Kristinehamn. När inspelningarna är klara vill Kristinehamns kommun gärna att alla ska få njuta av platsen i vinterskrud.

 • tors, 2016-10-27

  Husbilsklubben.se har återigen beslutat att förlägga sitt årsmöte på Sannaområdet i Kristinehamn. Evenemanget hölls senast i Kristinehamn i början av maj 2016 och var mycket uppskattat.

 • ons, 2016-10-19

  För att ytterligare stärka arbetet med mångfald i föreningar och bidra till integration och inkludering i samhället, så finns nu en föreningsutvecklare med inriktning integration på Kristinehamns kommun.