Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • tors, 2015-07-02

  Onsdag 8 juli kl 18 målar vi kroki med Maud Sandström.

 • tors, 2015-07-02

  Nu är det nära – tisdag den 7 juli anländer Ostindiefararen Götheborg till Kristinehamn. Med pompa och ståt tas hon emot vid 13-tiden och från 14.30 är allmänheten välkomna att gå ombord på världens största seglande träskepp.

 • tis, 2015-06-16

  Premiärtagning av kommunens badvatten är gjord och alla badplatser hade tjänligt vatten, det vill säga godkänt badvatten. Medeltemperaturen ligger på 14,8 grader ... Fritt fram att bada alltså!

 • tis, 2015-05-12

  Den 16 maj drar Picassosommar igång med vernissage för utställningen ”Picasso, Nesjar, Jacqueline” och därefter blir det firande hela sommaren med ett stort jubileumsfirande ute vid skulpturen den 27 juni. Kommun, näringsliv, föreningar och turistnäring - alla samarbetar för att ge besökarna en upplevelse över det vanliga!