Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Turism, kultur & fritid

 • tis, 2014-04-22

  Den här veckan har vi påsklovsaktiviteter på konstmuseet onsdag, torsdag och fredag kl 13.00-14.30.

 • ons, 2014-04-16

  Kristinehamnsbröderna Tommy och Jan Gustafsson blir de nya entreprenörerna att driva Kristinehamns gästhamn. Den officiella öppningen planeras till den 1 juni. 

 • tis, 2014-04-15

  Äntligen är våren här! Passa på att njuta av skog och mark – och kolla gärna in våra tips på nya och gamla naturområden i och omkring Kristinehamn!

 • mån, 2014-04-14

  Fram till söndag 27 april finns chansen att se utställningen WORK - Samlingen möter publiken, utställningen där besökarna själva har fått gjort sina tolkningar av verk från museets samling. Besökarnas alster har sedan satts upp bredvid orginalverken och på så vis har utställningen hela tiden ändrat utseende.

 • tors, 2014-04-10

  På onsdag, torsdag och fredag under påsklovet har vi skapande verksamhet för alla barn på Kristinehamns konstmuseum. Vi börjar med en kort guidad visning av utställningen WORK. Sedan får ni skapa tillsammans med personal från konstmuseet i utställningshallen eller i vår konstverkstad, Konstasken. 

 • fre, 2014-04-04

  Har er förening tankar om hur ni ytterligare kan öka barns och ungdomars möjlighet till en aktiv fritid i Kristinehamn? Om ni har idéerna kan Kristinehamns kommun hjälpa till med finansiering!

 • fre, 2014-04-04
 • ons, 2014-04-02

  Vårmarknad, påskparad och premiärvisning av Club Zebra-filmen. Det är bara en del av allt som händer i Kristinehamns kommun under april månad. Håll dig uppdaterad genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!