Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

  • fre, 2015-04-17

    Torsdagen den 23 april firas Världsbokdagen över hela världen. På Kristinehamns bibliotek firas det också, med flera programpunkter under dagen.

  • ons, 2015-04-15

    För att fira utställningen Picasso, Nesjar, Jacqueline på Kristinehamns konstmuseum, arrangeras det en ståtlig bankett i Stadshotellets anrika Kristinasal. 

  • fre, 2015-03-20

    I juli gör segelskeppet Ostindiefararen Götheborg en turné i Vänern. Det stora träskeppet kommer att besöka fem städer för att uppmärksamma innanhavet Vänern som besöksmål. Förutom Karlstad och Kristinehamn får även Lidköping, Vänersborg och Åmål äran att ta emot fartyget.