Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • ons, 2014-10-22

  Söndagen den 26 oktober kl 13.30 blir det teaterföreställning med Lilla Spöket Laban på Kristinehamn Conference Centre.

 • mån, 2014-10-20

  Vecka 44 är det höstledigt från skolorna! Vi har satt ihop ett program med både kultur och sportaktiviteter. Du kan bland annat välja på att lära dig att göra film, bowla, gå på teater eller prova på ett karatepass.

 • mån, 2014-10-20

  Sveriges hetaste ishockeyturnering "TV-pucken" avgörs i Värmland med ett fleratal matcher i Kristinehamn på Björkvallens idrottsplats. Ett utmärkt tillfälle för dig som är idrotts- och hockeyintresserad att se morgondagens stjärnor!

 • mån, 2014-10-13

  Den 18 oktober till och med den 16 november ställer Bill Zetterström ut på temat fåglar i lilla Galleri vågen.

 • mån, 2014-10-06

  Ishallen öppnar för allmänheten v.41! Hjälm och skridskor finns att låna. Kontakta ishallens vaktmästare på plats eller via kommunens växel, 0550-88 000, för mer information.

 • mån, 2014-09-08

  Kulturnämnden delar varje år ut ett kulturstipendium och fyra ungdomsstipendier. Senast den 14 november vill vi ha din ansökan.