Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • tors, 2015-07-30

  Onsdagen den 5 augusti har vi tema fragment med Klara Bothén i Konstasken kl 18.00-21.00.

 • tors, 2015-07-30

  Alla badplatser i kommunen har tjänligt badvatten. Prover togs 2015-07-22.

 • tors, 2015-07-16

  Är du badsugen men vet inte vilka badplatser vi har i kommunen? Kolla kartan som vi länkat till, där kan du  söka information om badplatser och badvattnets kvalitet både i vår och Sveriges övriga kommuner.

 • tors, 2015-07-09

  Ostindiefararens besök i Kristinehamn blev en succé. Framförallt inseglingen tisdagen den 7 juli lockade otroliga mängder åskådare. Uppskattningsvis såg 25 000 åskådare när träskeppet stävade in genom Vålösundet till Vänerhamnen.