Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

  • mån, 2014-09-01

    Vad har en av Sveriges bästa fågelfotografer – Brutus Östling, mannen som är ”cool som en swimmingpool” – Svante Thuresson och Katten Findus gemensamt? Jo, de medverkar alla på Kulturkalaset i Kristinehamn 2014! Invigning sker fredagen den 12 september och pågår t.o.m. söndagen den 21 september. Det blir musik, teater, dans och konst mm. Här finns det något för alla smaker!

  • tis, 2014-08-26

    Nu blir det enklare och smidigare att låna böcker! Den 25 aug gick Kristinehamns bibliotek med i Bibliotek Värmlands katalogsamarbete och är nu en del av Bibliotek Värmland, en samverkan mellan alla kommunbibliotek i Värmland.