Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • mån, 2016-11-28

  Lördagen den 10 december öppnar Kristinehamns konstmuseum utställningen Maadtoe.

 • tors, 2016-11-24

  Sugen på att åka skridskor? Nu är Björkhallen öppen för allmänhetens åkning fyra dagar i veckan. Välkommen!

 • tors, 2016-11-10

  Just nu pågår inspelningen av Jul med Ernst vid Gustafsviks herrgård utanför Kristinehamn. När inspelningarna är klara vill Kristinehamns kommun gärna att alla ska få njuta av platsen i vinterskrud.

 • tors, 2016-10-27

  Husbilsklubben.se har återigen beslutat att förlägga sitt årsmöte på Sannaområdet i Kristinehamn. Evenemanget hölls senast i Kristinehamn i början av maj 2016 och var mycket uppskattat.

 • ons, 2016-10-19

  För att ytterligare stärka arbetet med mångfald i föreningar och bidra till integration och inkludering i samhället, så finns nu en föreningsutvecklare med inriktning integration på Kristinehamns kommun.