Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • ons, 2015-04-01

  Ostindiefararen Götheborgs besök har riktat uppmärksamheten mot Kristinehamn och innanhavet Vänern. Nu vill även färjebolaget Tallhink vara med på ”tåget”. I augusti planerar de tre exklusiva kryssningar med start från Picassoudden!

 • tis, 2015-03-31

  Turistchefen Mats Öhman och kapten Carsten Hedlund inspekterar kajplatsen i Vänerhamn.

 • tis, 2015-03-31

  Välkommen till Lilla Galleri Vågen i Kristinehamn och se den spännande utställningen Marina T med verk av konstnären Rita Pyy.

 • fre, 2015-03-20

  I juli gör segelskeppet Ostindiefararen Götheborg en turné i Vänern. Det stora träskeppet kommer att besöka fem städer för att uppmärksamma innanhavet Vänern som besöksmål. Förutom Karlstad och Kristinehamn får även Lidköping, Vänersborg och Åmål äran att ta emot fartyget.

 • tors, 2015-03-12

  Idag presenteras Turistguiden 2015. Broschyren presenterar spännande event och arrangemang som händer i kommunen under året och kan hämtas på turisbyrån.

 • mån, 2015-03-09

  Har er förening tankar om hur ni ytterligare kan öka barns och ungdomars möjlighet till en aktiv fritid i Kristinehamn? Om ni har idéerna kan Kristinehamns kommun hjälpa till med finansiering!