Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • ons, 2016-10-19

  För att ytterligare stärka arbetet med mångfald i föreningar och bidra till integration och inkludering i samhället, så finns nu en föreningsutvecklare med inriktning integration på Kristinehamns kommun.

 • tors, 2016-10-06

  Sugen på att åka skridskor? Från och med nu öppnar vi Björkhallen för allmänhetens åkning fyra dagar i veckan. Välkommen!

 • mån, 2016-10-03

  Nu är sammanlänkningen mellan de båda spårsystemen A9 och Björkvallen klar. Den nya förbindelseleden (orange markering) mäter drygt 10 km.

 • fre, 2016-09-30

  Missade du visningen  av den flygel på Gustafsvik som Ernst Kirschsteiger har renoverat? Det finns nu ytterligare tillfällen att besöka området och kika in i flygeln. 

 • tis, 2016-09-27

  Kristinehamns kommun delar varje år ut ett kulturstipendium och fyra ungdomsstipendier. Sista ansökningsdag är 11 november.

 • mån, 2016-09-12

  Nu kan föreningar och besökare i Björkhallen, Brogårdshallen och Södermalmshallen koppla upp sig mot kommunens trådlösa nätverk "brosurf". Inom kort kommer det även att bli tillgängligt i Stenstalidshallen.