Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • ons, 2016-08-24

  Under september månad kommer Sannavallen friidrottsarena att vara öppen för allmänheten på lördagar mellan kl. 09:00-16:00. Detta görs på försök och kommer sedan att utvärderas.

 • ons, 2016-08-17

  Nu är markarbetet för Kristinehamns första utegym i full gång. Arbetet kommer att fortgå under augusti och ambitionen är att det ska färdigställas under september.

 • ons, 2016-08-10

  Lördagen den 3 september kl 14 inviger vi tre upprustade vandringsleder i naturreservatet Nötön-Åråsviken i Visnums-Kil. Landshövding Kenneth Johansson kommer, kommer du?

 • ons, 2016-06-08

  I sommar har Ernst Kirchsteiger hittat sitt drömhus i Kristinehamn. "Jag måste bli förälskad i en plats för att kunna renovera det fullt ut och det blev jag med det här huset", säger han om Gustafsvik.