Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • tors, 2016-06-30

  Torsdag 30 kl 13.00 invigdes Charlotte Gyllenhammars skulptur Traum på Södra Torget.

 • tis, 2016-06-14

  Varför inte göra en vandringsutflykt i södra kommundelarna i sommar? Njut av lugnet, den rika floran och det myllrande fågellivet längs tre upprustade vandringsleder i naturreservatet Nötön-Åråsviken i Visnums-Kil.

 • ons, 2016-06-08

  I sommar har Ernst Kirchsteiger hittat sitt drömhus i Kristinehamn. "Jag måste bli förälskad i en plats för att kunna renovera det fullt ut och det blev jag med det här huset", säger han om Gustafsvik.

 • tis, 2016-05-10

  I strålande solsken njöt ett flertal besökare av snittar och dryck på Wahlundsgårdens bakgård den 9 maj. Invigningen av Bildarkivets sommarutställning ”Värmland och Kristinehamn i bilder från andra världskriget” sammanföll med EU-dagen och båda firades bland annat med tal av Kommunfullmäktiges 2:e vice ordförande Lars Andersson.

 • tis, 2016-05-10

  Under Kristihimmelsfärdshelgen besöktes Kristinehamn av över tusen husbilsåkare under fyra dagar. Besöket var otroligt lyckat med trivsel, aktiviteter och ökad handel. Kristinehamns kommun vill nu tacka husbilsägarna för det fina skick de lämnade Sannaområdet i.