Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Håll koll på mars månads evenemang!

Irländsk kväll, barnmusikalen ”Sopan” eller varför inte choklad- eller lakritsprovning? Det är bara några av evenemangen i Kristinehamn under mars månad. Håll koll genom att ladda ner vår lista med månadens evenemang!

Vi sammanställer alltid månadens evenemang på affischen ”Det händer i Kristinehamn”, som bland annat finns uppsatt på turistbyrån, på biblioteket och på flera andra offentliga platser. Du kan självklart också ladda ner affischen här på vår webbplats!

Ladda ner ”Det händer i Kristinehamn” för mars 2014

PS. Du vet väl om att turistbyrån också alltid listar veckans aktuella evenemang här på kristinehamn.se? Klicka här för att komma till sidan med veckans evenemang 

Alla nyheter - Kultur & fritid

 • ons, 2016-07-27

  Välkommen till en heldag med möten och upplevelser för alla åldrar. "Hästar och Maskiner till Nytta och Nöje" är årets specialtema. Teknikdagen är en bred familjedag med nostalgi och nyheter.

 • mån, 2016-07-11

  Välkommen till en dag full av aktiviteter. Det blir scenframträdanden med bland andra Özz Nûjen, Lotta Gröning, Tarabband och Tullamore brothers, utställningar, mat från olika kulturer, försäljning och barnaktiviteter.

 • fre, 2016-07-01

  Den 6 augusti öppnar Gustafsvik för allmänheten. Kristinehamns kommun bjuder besökarna på kaffe, kaka och saft samt arrangerar guidade turer av området. Det blir även musikunderhållning och lokala smakupplevelser.

 • ons, 2016-06-08

  I sommar har Ernst Kirchsteiger hittat sitt drömhus i Kristinehamn. "Jag måste bli förälskad i en plats för att kunna renovera det fullt ut och det blev jag med det här huset", säger han om Gustafsvik.