Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Missa inte nätverkslunchen i Kristinehamn!

Den 30 mars träffas företagare, kommunens Näringslivssamverkan, politiker och tjänstemän över en lunch på Mastmagasinet. Lyssna på Finnfoams VD Fredrik Alvarsson och Jenny Svensson, ägare av Italia Food Travel.

Handelskammaren på rull är en mobil nätverkslunch, till för värmländska företag som vill bredda sitt nätverk, vårda sina affärskontakter och inspireras över en trevlig lunch. Den 30 mars är du välkommen till träffen i Kristinehamn.

Under lunchen i Kristinehamn får vi en pratstund med Fredrik Alvarsson, VD på Finnfoam, om företagets nyetablering i Kristinehamn. En investering på 400 miljoner. Dessutom har vi med Jenny Svensson, som äger och driver Italia Food Travel.

Anmäl dig här!

Alla nyheter - Näringsliv & arbete

  • tors, 2017-11-16

    Kristinehamns företag visar den bästa tillväxten i Värmland! Det visar årets mätning Bästa Tillväxt.

  • tis, 2017-09-26

    Idag den 26 september blir 2017 års ranking av Svenskt Näringslivs mätning ”Lokalt Företagsklimat” officiell. Kristinehamn klättrar 11 placeringar.

  • tis, 2017-01-31

    Vill du veta vad kommunen jobbar med? Följ oss på sociala medier! Från och med denna vecka finns kommunen officiellt på Instagram. Vi har länge funnits med på planeringsavdelningen, Konstmuseet och Visitkristinehamn, men nu visas den breda verksamheten upp även på Instagram.