Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Mötesplats för ungdomar på Södra Torget

 

Kommunen samordnar tillsammans med frivilliga ur civilsamhället för att ha en mötesplats för ungdomar under helgerna på Södra Torget från och med den 24 november till den 16 december. Kommunen ansvarar för att pumphuset (det gula runda huset på södra torget) bemannas tillsammans med grill där ideella nattvandrare kommer grilla och bjuda på kaffe.

Tanken är att ungdomar ska kunna känna att det finns trygga vuxna på stan och att de kan vända sig till tältet om de vill prata om något, om de upplever att det känns otryggt eller någonting helt annat.

Alla nyheter - Kommun & politik

 • tors, 2018-03-15

  Vi har just nu problem med hemsidans sökfunktion för dig som surfar i webbläsaren Internet Explorer. Sökfunktionen fungerar om du använder en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Mozilla Firefox.

 • tors, 2018-03-15

  Kommunfullmäktige 22 mars inleds med en information om bildandet av Regionkommun Värmland.

 • mån, 2018-01-29

  En servicegaranti är ett löfte och en upplysning om vad du kan förvänta dig av oss. Kvalitén på våra tjänster ska vara god och på lika villkor för alla. Om vi inte håller vad vi lovar ska vi rätta till det snarast. Angivna tider gäller från det datum en komplett ansökan kommit in till oss.

 • tors, 2018-01-25

  Har du synpunkter på verksamheten i kommunen? Då är du självklart välkommen med dina åsikter till oss. På så vis kan du bidra till att kommunens service och verksamhet kan utvecklas och bli ännu bättre.

 • fre, 2017-12-22

  Med anledning av nya bestämmelser i kommunallagen ersätts från och med 1 januari 2018 kommunens fysiska anslagstavla med en digital. Den digitala anslagstavlan når man via kommunens webbplats, www.kristinehamn.se.

 • tors, 2017-12-07

  Kristinehamns kommun och Värmlandstrafik har gjort en utökning av trafiken på linje 503 mellan Kristinehamn och Björneborg.