Lämna din synpunkt och felanmälan på vår hemsida

Har du synpunkter på verksamheten i kommunen? Då är du självklart välkommen med dina åsikter till oss. På så vis kan du bidra till att kommunens service och verksamhet kan utvecklas och bli ännu bättre.

För att kunna hantera ditt ärende på rätt sätt måste den komma in rätt väg till kommunen. Här ser du hur du gör för att lämna synpunkt eller felanmälan:

Felanmälan

Du kan enkelt göra en felanmälan via vår e-tjänst. Här kan du anmäla något som du upptäcker inte fungerar eller är trasigt i utemiljön runt om i kommunen, till exempel trasig gatubelysning, hål i gatan, glassplitter i sandlådan etc.

Gå till felanmälan

Synpunkter på verksamheter

Du kan lämna en synpunkt gällande kommunens verksamheter direkt via vårt webbformulär för synpunkter. Alla synpunkter registreras och följs upp. Exempel på synpunkter är beröm, klagomål och förslag på förbättringar.

Gå till synpunktshanteringen