Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Ansök om stöd från Syskonen Juhlins donationsfond

Nu går det att ansöka om stöd från Syskonen Juhlins donationsfond, som i första hand riktar sig till ekonomiskt utsatta personer i behov av extra stöd till dyra mediciner, rehabilitering etc. Sökande måste bo i Kristinehamns kommun och sista ansökningsdag är 31 oktober 2017.

Fonden riktar sig i första hand till personer i ekonomiskt utsatta situationer som är i behov av extra stöd till dyra mediciner, rehabilitering och andra kostnader i samband med sjukdom som inte samhället står för. Stöd delas i andra hand ut till ungdomar som är i behov av ekonomiskt stöd för att utbilda sig inom jordbruksyrket. Den som söker stöd måste bo i Kristinehamns kommun.

Använd ansökningsblanketten som du finner via länken nedan. Ansökningsblanketter finns även att hämta hos kommunhusets reception i Uroxen på Kungsgatan 30. Ansökan skickas till Kommunstyrelsen, 681 84 Kristinehamn.

Vid frågor kontakta Gullan Wallerius på telefon 0550-88023.

Sista ansökningsdag är 31 oktober 2017.

Blankett för ansökan om stöd från Syskonen Juhlins donationsfond (PDF)

Alla nyheter - Kommun & politik

 • tors, 2018-03-15

  Vi har just nu problem med hemsidans sökfunktion för dig som surfar i webbläsaren Internet Explorer. Sökfunktionen fungerar om du använder en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Mozilla Firefox.

 • tors, 2018-03-15

  Kommunfullmäktige 22 mars inleds med en information om bildandet av Regionkommun Värmland.

 • mån, 2018-01-29

  En servicegaranti är ett löfte och en upplysning om vad du kan förvänta dig av oss. Kvalitén på våra tjänster ska vara god och på lika villkor för alla. Om vi inte håller vad vi lovar ska vi rätta till det snarast. Angivna tider gäller från det datum en komplett ansökan kommit in till oss.

 • tors, 2018-01-25

  Har du synpunkter på verksamheten i kommunen? Då är du självklart välkommen med dina åsikter till oss. På så vis kan du bidra till att kommunens service och verksamhet kan utvecklas och bli ännu bättre.

 • fre, 2017-12-22

  Med anledning av nya bestämmelser i kommunallagen ersätts från och med 1 januari 2018 kommunens fysiska anslagstavla med en digital. Den digitala anslagstavlan når man via kommunens webbplats, www.kristinehamn.se.

 • tors, 2017-12-07

  Kristinehamns kommun och Värmlandstrafik har gjort en utökning av trafiken på linje 503 mellan Kristinehamn och Björneborg.