Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Vattnet tillbaka i Vålösundet

Vattnet tillbaka i Vålösundet
Vi har nu åter släppt på vattnet i Vålöundet. Om vattnet är brunt eller har bubblor är detta inte farligt, utan blir vid kortare avbrott. Spola ordentligt i kranen några minuter tills vattnet är klart och utan bubblor.
Vid ytterligare frågor eller funderingar kan ni kontakta Kund- Marknad VA på telefon 0550-881 09

-----------------------

Information från VA-avdelningen
Vi håller på med kontroll av vattenflödet och stänger nu av huvudentilen ut till Vålösundet. Boende i området Vålösundet kan under korta perioder bli utan vatten nu på förmiddagen. Vi jobbar för högtryck för att lösa vårt problem.
VId frågor kontakta Jeanette Olsson på Kund- Marknad VA på telefon 0550-881 09

Alla nyheter - Boende & miljö

 • fre, 2018-03-16

  Med start under nästa vecka (vecka 12) och fram till årsskiftet 2018/2019 kommer schaktnings- och grävarbeten utföras på Västra Klintvägen och del av Almvägen. Kristinehamns komun VA-avdelningen fortsätter projektet med att byta ut de gamla ledningarna i gatan till nya vatten- avlopps- och dagvattenledningar. Under början av projketet stängs korsningen Sandtorpsvägen - Västra Klintvägen av helt för biltrafik.

  Bygg trafik kommer under projektets gång att köra Sandtorpsvägen - Mossvägen -Erikshöjdsvägen - Almvägen.

  Vid frågor kontakta Kund- Marknad VA Jeanette Olsson på telefon 0550-881 09.

 • ons, 2018-03-14

  Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen får in allt fler klagomål gällande störande fåglar under vår- och sommarsäsongen.

 • tis, 2018-03-06

  Varje vår deltar Kristinehamn i Håll Sverige Rents aktion mot nedskräpning. Runt om i landet plockar förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner skräp - både för att göra sin närmiljö lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej. Sista anmälningsdag i år är den 1 april. 

 • fre, 2018-03-02

  Under vinter- och vårtider är det inte ovanligt att katter får salmonella, ofta på grund av att de får i sig döda och sjuka småfåglar vid fågelborden.

 • tors, 2017-12-21