Gå till navigation - Gå till subnavigering - Gå till innehåll

Centralt belägen kontorsfastighet till salu

Kristinehamns kommun säljer en centralt belägen kontorsfastighet med promenadavstånd till både centrum och järnvägsstationen.

Fastighetsbeteckning: Kristinehamn Älgen 16
Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Visning torsdag 7 mars 2013 kl. 15.00

Ladda ner informationsblad här

För mer information kontakta: ingegerd.karlsson@kristinehamn.se

 

Alla nyheter - Boende & miljö

 • tors, 2016-06-23

   

  Nu är det tider för grillkvällar och pickninckkorgar. Det sprids sköna dofter från både trädgårdar och mysiga samlingsplatser runt omkring i kommunen. Samtidigt som du njuter av din lunch eller middag så tänk även på hygienen vid hanteringen av din mat.

 • tis, 2016-06-21

  Kristinehamns kommun i samarbete med
  föreningarna i kommunen bjuder in till gratis sommarlovsaktiviteter för alla mellan 6 och 15 år.
  Kontakta respektive förening för mer
  information och anmälan!

 • tors, 2016-06-16

  Kom ihåg att klippa din häck och övriga växter intill gator och gångbanor

 • tors, 2016-06-09

  Norra delen av Kungsgatan, mellan Norra Staketgatan och Norra Torget, har renoverats för att göra den delen av centrum mer attraktiv. Den 9 juni invigdes gatan av tekniska nämndens ordförande Krister Nyström (S) och vice ordförande Mats Hahne (M) tillsammans med några av näringsidkarna på gatan.

 • fre, 2016-06-03

  I september får alla boende som berörs av namnbytena i Vålösundet ett utskick med den nya adressen. Som boende behöver man inte göra något för att postgången ska fungera, det går automatiskt genom att kommunen uppger de nya adresserna till Lantmäteriets register.

 • fre, 2016-06-03

  Den 2 juni invigdes Björneborgs återvinningscentral av barn från förskoleklass samt årskurs 1 vid Björneborgsskolan tillsammans med tekniska nämndens ordförande Krister Nyström (S) och Mats Hahne (M). Bandhållare var Nils Eléhn samt Emil Gullberg vid renhållningsavdelningen.

 • tors, 2016-06-02

  Äntligen var det dags för invigning av Skymningens badplats som fräschats upp med ny brygga, omklädningsrum, soldäck och takterass. Tekniska nämndens ordförande Krister Nyström (S) och vice ordförande Mats Hahne (M) klippte band och tog sig sedan ett svalkande dopp

 • fre, 2016-04-22

  Nu kan du som bilist med en smartphone köpa parkeringskort i Kristinehamn via appen e-PARK. Appen kan även användas för köp av enstaka parkeringsbiljett.

 • mån, 2016-04-18

  För att ytterligare minska den mängd osorterat avfall som idag hamnar på deponi och istället kunna utnyttja avfallet som en resurs, införs nu ytterligare sorteringsmöjligheter vid kommunens återvinningscentraler.

 • tors, 2016-04-14

  I tjänsten ingår ett 370 liters grönt plastkärl med hjul och tömning varannan vecka från maj till oktober. I kärlet läggs trädgårdsavfall såsom gräsklipp, löv, mindre grenar och växter.